Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihi

Sunday, 22 January 2012

Khas buat ukhtiku syg

Wahai ukhtiku syg, Nur Mujahidah yg sejati... Syukur ku kehadrat Illahi atas sebuah anugerah yang tak terhingga ne.. Tiada sape yg dapat merasakn kegembiraan ne melainkan diriku sendiri.. Begitu juga Allah, Dia pasti tahu akan perasaan ku ini.. Mungkin ne dinamakan nikmat cinta hakiki dimana kita saling menyayangi kerana Allah semata-mata, spt seorang kak dan adik yg sukar utk dipisahkan..

Ukhtiku syg.. Ucapan terima kasih khas buatmu, adikku syg.. Aku bukan saje mempelajari nikmat cinta dri-Nya, malahan aku telah memahami makna cinta kepada seseorang hamba-Nya kerana-Nya jua.. Dan terima kasih juga atas kesudiaan memberi sedikit perkongsiaan hidup tentang indahnya dunia muslimah di sisi Allah dan Rasul-Nya.. SubhanAllah!! Syukran Ya Rabb atas semua kurniaan-Mu..

Ukhtiku syg.. Keikhlasanmu dalam menjalankan sebuah ukhwah masih lagi terguris indah di kalbuku ne.. Walau jauh di mata, namun dikau tetap di hatiku..Ya Rabbi.. Lancarkanlah perjalanannya pada malam ne.. Semoga uktiku syg, Jailaitul Akmal selamat pergi dan balik ke destinasi yang dituju.. Lindungilah dia dengan Rahmat-Mu Ya Rabbi.. Sesungguhnya hanya pada-Mu ku berserah dan hanya pada-Mu ku mengadu.. Amin..

No comments:

Post a Comment